Home

Vrienden van Lot

(samenwerkingen)

Ik ben dol op verbinden en samenwerken, daarom sta ik altijd open voor interessante samenwerkingen. Samen weet je tenslotte veel meer. Ik ben ook constant op zoek naar gezondheids tools, supplementen of producten die worden gemaakt door mensen, bedrijven of organisaties met liefde en passie voor hun product. Die net als ik geloven in het belang van gezonde voeding en duurzaam leven.

Zo heb ik een aantal samenwerkingen en kortingscodes:

Supplementen: Vitakruid, Vitals & Niche4health

Ik heb een fijne kortingscode bij  Vitakruid & Vitals en bij Niche4health.

Dit moet je weten:

1: Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, ben ik hier niet verantwoordelijk voor. Neem dan altijd contact op met je arts. Wat je wel kan doen is: een persoonlijk advies aanvragen bij (klik hier) Vitakruid/Vitals. Of boek hier een consult, dan kijk ik graag met je mee!
2: Op de website van Vitakruid/Vitals kun je zien hoe groot de capsule of tablet is.
3: Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding/leefstijl. 
4: Vanwege een wet omtrent supplementen, mag ik geen medische claims maken.
5: Op de website van Vitakruid / vitals / Niche4health kun je de supplementen bekijken.
6: Op mijn Instagram bij de rondjes (highlights) kun je alle succesverhalen van cliënten, tips, recepten en meer over mij lezen.

Met de kortingscode charlotteanne10 krijg je op Vitakruid, Vitals en bij Niche4health 10% korting op je bestelling. 

Voel je natuurlijk vrij om deze code te delen met mensen die jij dit ook gunt, hoe meer zielen hoe meer vreugde!

ZeroWater

In kraanwater zitten veel stoffen die door menselijk handelen in onze drinkwaterbronnen zijn terechtgekomen. Voor drinkwaterbedrijven zijn deze stoffen moeilijk te filteren. Bovendien blijken ze na verloop van tijd gevaarlijker voor onze gezondheid dan gedacht. Zo heb ik laatst ook mijn kraanwater getest en schrok hier best van.

Na wat onderzoek ben ik uitgekomen op Zero Water. Wil jij ook water zonder meuk? Bestel dan hier jouw waterfilter. En tot slot smaken verschillen. Zo ook over gefilterd water. Ik vind mijn gefilterde water echt veel lekkerder dan kraanwater. 

Het zuiveren van water thuis met een water filter heeft verschillende voordelen:

1: Het levert zacht water op, dus minder kalk in het water. Daardoor gaat keukenapparatuur langer mee.
2: Het water krijgt een betere smaak, ongewenste smaak- en geurstoffen worden verwijderd.
3: Koffie en thee smaakt lekkerder met gefilterd water.
4: Resten van verontreiniging in het water, zoals lood, medicijnresten en pesticiden worden volledig uit het water gefilterd.
5: Het water heeft minder belastende stoffen en is gezonder waardoor je cellen optimaal gehydrateerd worden.

Als je net als ik bezig bent met je gezondheid en het belangrijk vind wat je in je lichaam stopt, hecht je waarschijnlijk ook waarde aan water zonder restjes geneesmiddelen, antibiotica en pesticiden. Klik hier voor de waterfilter die ik gebruik.

Helen Adriana

Helen is mijn lieve mama, waar ik al sinds 2020 met heel veel plezier mee samenwerk. Ik begeleid deelnemers van de Healhuasca ceremonies in het voortraject. Ik heb met veel plezier, meerdere keren gekookt op de magische retreats. We delen dezelfde missie: “dat jij kiest vanuit zelfliefde en in jouw kracht gaat staan, zodat je weer gaat stralen. Dat is de echte schoonheid; compleet jezelf mogen zijn. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier!” en deze brengen we op onze eigen manier de wereld in.

Ik ben mega fan van haar werk. Eens in de zoveel tijd doe ik een 10 weeks microdosering of join ik een shamanic breathing. Dit helpt mij vanuit mijn lichaam en op gevoel te leven ipv van mijn hoofd.

“De advisering van Charlotte Anne is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Charlotte Anne bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer