Werkvisie + Specialisaties

Wil je weer lekker in je vel zitten? Minder schaamte/onzekerheid? Energie hebben voor leuke dingen? Geen stress over wat je wel of niet kan eten? Nieuwe gewoontes creëren? Meer gedisciplineerd zijn? Je leven op wat voor manier dan ook veranderen? Vaak hebben we zelf of nog niet de kennis of staan we midden in het bos. Hierdoor heb je gen overzicht. Laat mij je helpen.

Vanuit de volgende specialisaties ga ik met je aan de slag zodat je kunt stoppen met jezelf worstelen en aan kan pakken waar het echt om gaat: Lekker in je vel zitten, genieten & LEVEN!

Mijn werkvisie

Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar de beste versie van zichzelf en een gezond leven. Één waarin ze zich fit, gelukkig en vrij van klachten voelen. Dat kan iedereen bereiken door te leren voelen wat jij nodig hebt om te kunnen leven vanuit jouw ware kern. Voeding kan namelijk veel voor je doen!  

“Let food be thy medicine and medicine be thy food” ~ Hippocrates

Hoe ga ik te werk?

Ik ben van mening dat iedereen uniek is. Iedereen proeft eten anders, ervaart situaties anders, heeft een ander verleden, andere overlevingsmechanismes. Gelukkig maar anders is alles ook zo saai haha.

Wat ik belangrijk vind is om jou te begeleiden en je te leren je lichaam beter te begrijpen, want klachten zijn eigenlijk signaaltjes van je lichaam dat het niet helemaal lekker loopt. Samen met jou kijk ik waar je lichaam om vraagt. Ik geef jou tools, tips, advies en begeleid jou in de zoektocht naar de beste versie van jezelf! 

Tijdens de consulten en programma’s kijk ik samen met jou wat voor jou werkt. Wie ben je? Wat zijn je behoeftes? Waar wil je naar toe en wat bij je nodig? Ik neem ik daar uitgebruid de aandacht en tijd voor.

Ik vind het dus extra belangrijk om naar jou als individu te kijken.

Niet iedereen is hetzelfde dus ook niet alles werkt voor iedereen.

Mijn Specialisaties

  • Darmklachten; voeding/intoleranties, pds, leaky gut, opgeblazen buik, buikpijn, auto-immuunziektes, candida, parasieten, spijsverteringsklachten, maagzuur
  • Huidklachten; psoriasis, eczeem, acne, rosacea, netelroos, droge/vettige huid
  • Hormonale klachten: pcos, pms, haaruitval, hoofdpijn, blaasontsteking, endometriose, overgewicht, moodswings
  • Vermoeidheidsklachten; burn-out, detox, suikerdips, stress, Pfeiffer, futloos, mentaal/geestelijk niet lekker in je vel

Bekijk hier mijn aanbod: klik hier

Orthomoleculair

Zelf ben ik orthomoleculair therapeut.

Het uitgangspunt bij de orthomoleculaire geneeskunde is dat een aandoening eerder zal genezen wanneer de concentraties vitaminen, mineralen, sporenelementen, eiwitten, vetten en koolhydraten in het lichaam in de juiste verhouding aanwezig zijn.

Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat voor jou als persoon het meest optimaal is. Ieder mens is uniek. Wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. Ook wat betreft voedingsstoffen is dit voor iedereen anders. 

Uiteraard is gezonde voeding voor iedereen de basis, maar het kan zo zijn dat iemand bijvoorbeeld te kampen heeft met een allergie of intolerantie. Het is dan van belang daar de voeding op aan te passen. Of wanneer iemand bijvoorbeeld veel stress ervaart, heb je veel meer behoefte aan magnesium dan iemand die minder last heeft van stress. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden. 

Vooral rondom bepaalde klachten is het belangrijk om specifiek te kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft. Hierbij wordt gekeken naar het totale plaatje zoals voeding, leefstijl, ontspanning en suppletie.

Als jij je hierin herkent kun je contact met mij opnemen!

Voeding, leefstijl & Suppletie advies

Iedereen heeft zijn eigen Soulfood heeft (voeding dat je lichaam echt voedt en je dichter bij jezelf brengt). Door op deze manier te eten voed je je lichaam in plaats van je ego/mind.

Het is niet alleen belangrijk om te kijken met welke voeding je je lichaam voedt. Een passende leefwijze waar jij energie van krijgt is net zo belangrijk. Dit maakt het zoveel makkelijker je leven te leven vanuit jouw ware unieke kern.

Onze omgeving zorgt er graag voor dat we gedurende de week vaak onder stroom staan. Om hiermee om te kunnen gaan en ziekte te voorkomen zijn voeding en een passende leefstijl basis voorwaarde.

Coaching

Gelijkwaardige één op één relatie waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Jezelf ontdekken, vragen kunnen stellen en ondersteuning om weer uit de modder op te staan. Of je nu begeleiding nodig hebt om beter met stress om te gaan of jezelf verder wilt ontwikkelen, er zijn verschillende vormen van coaching mogelijk.

Ervaringsdeskundige

Voordat ik van mijn passie en mijn klachten mijn kracht en werk kon maken heb ik ook zo mijn weg bewandeld.

Vanaf mijn 15e psoriasis

Op mijn 20ste een burn-out

Dit maakt dat ik weet waar je doorheen gaat. Niet alleen heb ik geleerd en kennis op gedaan. Ik heb het ook doorleeft en gevoeld. Wil je mijn hele verhaal lezen? Klik hier