Samenwerkingen + Korting

Vrienden van Lot

(samenwerkingen & korting)

Ik ben dol op verbinden en samenwerken, daarom sta ik altijd open voor interessante samenwerkingen. Samen weet je tenslotte veel meer. Ik ben ook constant op zoek naar gezondheids tools, supplementen of producten die worden gemaakt door mensen, bedrijven of organisaties met liefde en passie voor hun product. Die net als ik geloven in het belang van gezonde voeding en een duurzaam leven.

Zo heb ik een aantal samenwerkingen en kortingscodes:

Supplementen: Vitakruid, Vitals & Vital Supply

Ik heb een fijne kortingscode bij  Vitakruid & Vitals en bij Vital Supply.

Dit moet je weten:

1: Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, ben ik hier niet verantwoordelijk voor. Neem dan altijd contact op met je arts. Wat je wel kan doen is: een persoonlijk advies aanvragen bij (klik hier) Vitakruid/Vitals. Of boek hier een consult, dan kijk ik graag met je mee!
2: Op de website van Vitakruid/Vitals kun je zien hoe groot de capsule of tablet is.
3: Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding/leefstijl. 
4: Vanwege een wet omtrent supplementen, mag ik geen medische claims maken.
5: Op de website van Vitakruid / vitals / Vital Supply kun je de supplementen bekijken.
6: Op mijn Instagram bij de rondjes (highlights) kun je alle succesverhalen van cliƫnten, tips, recepten en meer over mij lezen.

Met de kortingscode charlotteanne10 krijg je op Vitakruid, Vitals en bij Vital Supply 10% korting op je bestelling. 

Voel je natuurlijk vrij om deze code te delen met mensen die jij dit ook gunt, hoe meer zielen hoe meer vreugde!

ZeroWater

In kraanwater zitten veel stoffen die door menselijk handelen in onze drinkwaterbronnen zijn terechtgekomen. Voor drinkwaterbedrijven zijn deze stoffen moeilijk te filteren. Bovendien blijken ze na verloop van tijd gevaarlijker voor onze gezondheid dan gedacht. Zo heb ik laatst ook mijn kraanwater getest en schrok hier best van.

Na wat onderzoek ben ik uitgekomen op Zero Water. Wil jij ook water zonder meuk? Bestel dan hier jouw waterfilter. En tot slot smaken verschillen. Zo ook over gefilterd water. Ik vind mijn gefilterde water echt veel lekkerder dan kraanwater. 

Het zuiveren van water thuis met een water filter heeft verschillende voordelen:

1: Het levert zacht water op, dus minder kalk in het water. Daardoor gaat keukenapparatuur langer mee.
2: Het water krijgt een betere smaak, ongewenste smaak- en geurstoffen worden verwijderd.
3: Koffie en thee smaakt lekkerder met gefilterd water.
4: Resten van verontreiniging in het water, zoals lood, medicijnresten en pesticiden worden volledig uit het water gefilterd.
5: Het water heeft minder belastende stoffen en is gezonder waardoor je cellen optimaal gehydrateerd worden.

Als je net als ik bezig bent met je gezondheid en het belangrijk vind wat je in je lichaam stopt, hecht je waarschijnlijk ook waarde aan water zonder restjes geneesmiddelen, antibiotica en pesticiden. Klik hier voor de waterfilter die ik gebruik.

Helen Adriana

Helen is mijn lieve mama, waar ik al sinds 2020 met heel veel plezier mee samenwerk. Ik begeleid deelnemers van de Healhuasca ceremonies in het voortraject. Ik heb met veel plezier, meerdere keren gekookt op de magische retreats. We delen dezelfde missie: “dat jij kiest vanuit zelfliefde en in jouw kracht gaat staan, zodat je weer gaat stralen. Dat is de echte schoonheid; compleet jezelf mogen zijn. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier!” en deze brengen we op onze eigen manier de wereld in.

Ik ben mega fan van haar werk. Eens in de zoveel tijd doe ik een 10 weeks microdosering of join ik een shamanic breathing. Dit helpt mij vanuit mijn lichaam en op gevoel te leven ipv van mijn hoofd.

Met de code charlotteanne10 krijg je 10% korting op je aankoop van de 10 weekse microdoserings of shamanic breathing. Lees hier meer over op: www.helenadriana.com.

Meditation Moments

Terwijl je dit leest; ontspan je kaken, laat je schouders soepel hangen, adem diep in en een grote, luide uitademing!

Ken je het gevoel van inner peace? Echt even (bewust)zijn en helemaal ontspannen? Dit is zo’n fijn gevoel en ook zo belangrijk om een gezond leven te leven. Je zal hierdoor minder hormonale issues ervaren zoals PMS, PCOS en minder spijsverterings/darmklachten hebben. Dit kan ik je uit eigen ervaring zeggen.

Voor mij was dit in het begin heel erg lastig. Lummelen en miditeren kon ik niet. Deze app (klik hier) en deze tips (klik hier) hebben mij hierbij heel erg geholpen.

Probeer via deze link de app 30 dagen gratis uit!

Wil jij ook met mij samenwerken? Denk jij dat wij een goede match zijn?