Reviews

“Charlotte heeft een hele fijne energie om haar heen hangen. Ik voelde me vanaf dag één op m’n gemak bij haar en dat heb ik niet heel snel. Ook heeft ze een open-mind waardoor ze een stuk verder kijkt dan het (holistische) ‘boekje’. Naast het feit dat ze een groot empathisch vermogen heeft en meer dan goed is in haar vak, heeft ze ook op heel veel gebieden levenservaring (meer dan gemiddeld gezien haar leeftijd). Dit maakt haar uniek. Kennis, empathie en eigen ervaring zijn in mijn ogen dé combinatie om anderen écht te kunnen helpen.”

Liza Kok – Persoonlijke Coach & Schrijvercoach

“Charlotte werkt met de EMB bloedtest en dat geeft een heel goed beeld van je gezondheid. Vervolgens komt ze met een breed stappenplan en adviezen om zelf je gezondheid te verbeteren. Echt een aanrader, een investering in jezelf en je gezondheid. Dank je wel, Charlotte!”

Fiona Zwart

“Toch even spannend om het gesprek aan te gaan, maar bij binnenkomst zo vriendelijk en behulpzaam ontvangen dat dit meteen verdween. Ik was erg onder de indruk van het advies voor mijn hulpvragen en de kennis die werd gedeeld. Het is erg prettig om op papier te kunnen zien waar verbetering haalbaar is met direct een advies waarmee ik aan de slag kan. Dank voor je geduld en de aanvullende persoonlijke tips!”

Lucas L.

“Charlotte is ontzettend gepassioneerd in haar werk en dat merk je echt in de manier waarop ze de tijd neemt voor je. Ik heb een EMB-traject bij Charlotte afgenomen in verband met mijn PCOS klachten en lage energie. Ik ben nu enkele weken bezig om het advies toe te passen. Ik merk echt verbetering in mijn energiehuishouding!

Tijdens de consulten legt Charlotte alles heel goed uit en krijg je ontzettend waardevolle informatie mee. Een EMB traject is echt een mooie investering voor je lijf!”

Shirley- Ann

“Charlotte is een fijne en lieve vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt. Tijdens het eerste consult krijg je al goede tips om mee aan de slag te gaan. Ook legt ze alles duidelijk uit na de emb bloedtest en krijg je tips die aansluiten bij jou klachten.

Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om een emb bloedtest te laten doen en bij jou terecht ben gekomen. Ik zal je zeker aanraden bij vrienden/collega’s/kennisen.

Wat ik ook fijn vind is dat ik je kan mailen/appen als ik tips nodig heb omdat het even niet wil lukken. Mijn dank is groot!”

Leonie R.

“Charlotte is een fijne vrouw die kennis heeft van haar vak. Ze neemt de tijd voor je om samen met jou te kijken wat je klachten zijn en hiervoor stelt ze een plan op. Dit plan bespreekt ze met je en ze legt het goed uit. Ik ben nu enkele weken bezig met het plan en ik merk zeker verschil! Charlotte denkt in mogelijkheden en je kan merken dat ze haar werk met veel passie doet!”

Julia v/d M.

“Hele fijne intake gehad. Lotte stelt je erg op je gemak en luisterd goed. Geeft ook goede adviezen en je kan haar altijd bereiken als je vragen hebt. Lieve en zorgzame meid. Ben nu een maandje bezig en gaat best wel goed! Voel mij een stuk fitter en gezonder. Ik zou Charlotte Anne zeker aanraden!”

Tessa H.