Over mij

Orthomoleculair therapeut

Terwijl je dit leest; ontspan je kaken, laat je schouders soepel hangen, adem diep in en een gun jezelf een grote, luide uitademing!

Mijn naam is Charlotte Anne, maar iedereen noemt mij Lotte.
Ik ben werkzaam als orthomoleculair therapeut en wil jou inspireren (en stiekem ook wel een beetje motiveren) met mijn verhaal, uitdagingen en levenslessen.

Deze website is all about positiviteit, een gezond, bewust en gebalanceerde leven. Gezondheid via een holistische kijk is de basis van alles wat je hier vindt. Want gezondheid is mijn passie, al zolang ik me kan herinneren. En binnen het thema gezondheid speelt voeding en de seintjes van mijn lichaam voor mij de hoofdrol.

Op deze website vind je dan ook mijn favoriete soulfood-recepten, blogs over o.a. voeding, leefstijl, bewustzijn, seintjes van het lichaam, een gezonde leefstijl, beweging, gewoontjes doorbreken, beauty tips en veel positiviteit.

Ook deel ik heel veel tips and tricks + praktische handvatten van klachten die ik veel in mijn praktijk als orthomoleculair therapeut zie. Deze tips helpen jou bij een positiever, gezonder, bewuster en gebalanceerder leven. Ik inspireer je waar ik kan. Want dat vind ik het allerleukste om te doen. Benieuwd hoe dit alles, mijn missie, bedrijf en dus ook deze website, ontstaan is?
Lees dan vooral even verder