Mijn werkwijze

Loop je niet op het juiste pad (zoals bijvoorbeeld een baan waar je niet helemaal lekker op je plek zit, voedingsintoleranties waar je geen weet van hebt of andere vormen van stress), dan zul je signalen ontvangen van je lichaam. 

Ervaar je van jouw huidige leefstijl allerlei (vage)klachten? Dan weet je nu eigenlijk wat niet voor jou werkt en kun je de eerste stappen zetten naar een leven waarin je je hart/gevoel volgt. 

Wat kan ik in deze zoektocht voor jou betekenen? Ik heb al veel mensen geholpen met “vage” klachten (zoals vermoeidheid, huidproblemen en bijvoorbeeld spijsverteringsproblemen). Ook heb ik mensen geholpen die begeleiding zochten naar een gezondere levensstijl. 

Wat ik belangrijk vind is om mensen te begeleiden hun lichaam beter te begrijpen, want deze klachten zijn eigenlijk signaaltjes van je lichaam dat het niet helemaal lekker loopt. Samen met jou kijk ik waar je lichaam om vraagt. Ik geef jou tools, tips, advies en begeleid jou in de zoektocht naar de beste versie van jezelf! 

Ik werk met verschillende labtesten zoals allergietesten en darmonderzoeken, maar mijn favoriet is een EMB-Bloedtest.

Dit is een testmethode waarbij er door middel van  een vingerprik bloed wordt afgenomen. Deze testmethode geeft een uitslag waarbij de  bloedwaarden van rode en witte bloedcellen worden weergegeven. Bovendien geeft de test inzicht op jouw vitaminen en mineralen waardes.

Verder wordt er nog gekeken naar eventuele parasieten, schimmels (of je darmen in balans zijn), of je hormonen in balans zijn en naar eventuele voeding die je lichaam niet goed kan verdragen. Meten is weten!

Ik noem het een APK. Je lichaam wordt doorgemeten en je krijgt inzicht in hoe het erop het moment van meten voorstaat. Het is daarom ook geen probleem als je al supplementen slikt; zo kunnen we juist zien of deze ook goed worden opgenomen of dat je eventueel beter een andere vorm van een bepaalde vitamine kan slikken. Aan de hand van de bloedtest passen we dan de supplementen en je voedings- en leefpatroon aan.

Ik vind de EMB-bloedtest een fijn hulpmiddel om inzicht te krijgen op je gezondheid en het heeft mijzelf heel goed geholpen om mijn klachten aan te pakken en te verhelpen. Ik prik mijzelf ongeveer twee keer per jaar als check-up/APK.

Gezonde voeding is voeding die bijdraagt aan de gezondheid van je lichaam. 

Kortom, voeding die je voedt i.p.v. vult.

Wanneer jij je hierin herkent kun je contact met mij opnemen!