Home

Vrienden van Lot

(samenwerkingen)

Ik ben dol op verbinden en samenwerken. Samen weet je tenslotte veel meer. Ik ben constant opzoek naar de fijne producten, supplementen, skincare en andere gezondheid tools die worden gemaakt door mensen met mensen liefde en passie voor hun product.

Zo heb ik een aantal samenwerkingen en kortingscodes:

Supplementen: Vitakruid & Vitals

Ik heb een fijne kortingscode bij  Vitakruid & Vitals

Dit moet je weten:
1: Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, neem dan altijd contact op met je arts.
2: Vanwege een wet omtrent supplementen, mag ik geen medische claims maken.
3: Op mijn Instagram bij de rondjes (highlights) kun je veel cliëntervaringen en tips lezen.
4: Op de website van Vitakruid / vitals kun je de supplementen bekijken.

Met de code charlotteanne10 krijg je 10% korting op je aankoop bij  www.vitakruid.nl / www.vitals.nl
De code mag je altijd delen met mensen die jij dit ook gunt!

Zero Water

In kraanwater zitten veel stoffen die door menselijk handelen in onze drinkwaterbronnen zijn terechtgekomen. Voor drinkwaterbedrijven zijn deze stoffen moeilijk te filteren. Bovendien blijken ze na verloop van tijd gevaarlijker voor onze gezondheid dan gedacht. Zo heb ik laatst ook mijn kraanwater getest en schrok hier best van.

Na wat onderzoek ben ik uitgekomen op Zero Water. Wil jij ook water zonder meuk? Bestel dan hier jouw waterfilter. En tot slot smaken verschillen. Zo ook over gefilterd water. Ik vind mijn gefilterde water echt veel lekkerder dan kraanwater. 

Helen Adriana

Helen is mijn lieve mama, waar ik al sinds 2020 met heel veel plezier mee samenwerk. Ik begeleid deelnemers van de Healhuasca ceremonies in het voortraject. Ik heb met veel plezier, meerdere keren gekookt op de magische retreats.

Ik ben mega fan van haar werk. Eens in de zoveel tijd doe ik een 10 weeks microdosering of join ik een shamanic breathing. Dit helpt mij vanuit mijn lichaam en op gevoel te leven ipv van mijn hoofd.

Met de code charlotteanne10 krijg je 10% korting op je aankoop van de 10 weekse microdoserings of shamanic breathing. Lees hier meer over op: www.helenadriana.com.

“De advisering van Charlotte Anne is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Charlotte Anne bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer