Hoe maak je gezonde pannenkoeken?
Yummmm, ideaal voor een chille zondag morgen. I love it! Heerlijk muziekje aan, comfi outfit en een laat uitgebreid ontbijt met deze overheelijke en super gezonde bananenpannenkoekjes (lactose en glutenvrij)! Heerlijk met een grote eetlepel notenpasta en wat kokosroom/yoghurt. En last but not least: een grote mok van je favo thee!
Dit gerecht is:
Glutenvrij
Lactosevrij
Makkelijk om te maken
Vrij van toegevoegde suikers
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
1 personen
- 1 ei
- 1 banaan
- 2 eetlepels havermout (of kokosmeel)
- ceylon kaneel
- kokosolie voor bakken
Je favoriete toppings zijn: bessen, banaan, kokos of rauwmelkse yoghurt, goji-bessen, kokosrasp, amandelen, geplette noten of notenpasta.
Tip: zelf kook ik graag mijn producten in bij Pit-Pit. Zie linkjes om de producten te zoeken!
Benodigdheden
een (pannenkoeken)pan, spatel en een vork
Bereiding
- Prak het ei ,de banaan, havermout en kaneel door elkaar.
- Laat kokosolie in de pan smelten en giet je beslag in de pan. Je kan er ongeveer 3/4 kleine pannenkoekjes mee bakken.
- Laat rustig gaar worden met de deksel erop draai een keer.
- Garneer met fruit naar keuze. Eventueel een lepel kokosyoghurt, notenpasta of wat granola. Genieten van!
Tip: met de code: charlotteanne10 krijg je 10% korting op de collageen poeder bij Vital Supply of Vitakruid.

Wil je meer inspiratie kijk dan bij de andere recepten op mijn website of op mijn Instagram!
Laat je me weten wat je van deze heerlijke zondagse ontbijtje vond? Deel je recept foto via Instagram via #soulfood, #meukvrij, #charlotteanne of tag mij via @charlotteannenl. Enjoy!
Liefs, Lot