Golden spice brownie

Ingrediënten

4 grote overrijpe bananen
2 eieren
40 ml plantaardige melk
1 tl baking soda
2 el appelazijn
250 g havermeel
3 tl Golden Spices Mix
1 tl vanillepoeder
25 g kokosbloesemsuiker, optioneel
Snufje keltisch zeezout

Benodigdheden

Bakblik 21 cm
Garde/spatel
Bakpapier

Tip: zelf kook ik graag mijn producten in bij Pit-Pit. Zie linkjes om de producten te zoeken!

Houdbaarheid

4 dagen afgedekt of in een bakje. Ook handig om het in plakjes te snijden en het in de vriezer te leggen!

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 180˚C en bekleed een cakeblik (21 cm) met bakpapier of vet het goed in.
2. Prak de bananen in een kom met een vork.
3. Voeg plantaardige melk en eieren bij de bananen en mix alles door elkaar.
4. Doe de baking soda met de appelazijn in een kommetje of glas en roer.
5. Doe het meel samen met de Golden Spices Mix, vanillepoeder, kokosbloesemsuiker en zeezout in een kom en mix alles door elkaar.
6. Voeg alles bij elkaar en roer het tot een lekker dik beslag en schep het in het cakeblik en snijd eventueel een extra banaan in de lengte doormidden en druk met de bolle kanten in het beslag7. Bak het brood voor 50-55 minuten in de oven.
8. Laat het 10 minuten afkoelen en haal het uit het blik. Heerlijk met een laagje cashewpasta of notenpasta!

Wil je meer inspiratie kijk dan bij de andere recepten op mijn website of op mijn Instagram!

Laat je me weten wat je van deze heerlijke zondagse ontbijtje vond? Deel je recept foto via Instagram via #soulfood, #meukvrij, #charlotteanne of tag mij via @charlotteannenl. Enjoy!

Liefs, Lot

1 gedachte over “Golden spice brownie

Geef een reactie